fbpx

Föreläsningar och seminarium till ditt företag!

Information om våra utbildningar och föredrag på arbetsplatsen.

Intresseformulär finns längst ner på denna sida.

Som chef och kollega är det viktigt att agera snabbt om du misstänker att någon har missbruksproblem eller tar droger på jobbet . Då har du goda möjligheter att hjälpa personen.

Ett missbruk eller skadligt bruk, får alltid negativa konsekvenser på personens hälsa, på relationer och ekonomi. Det kan bli kostsamt för arbetsgivaren och innebära risker som t ex olyckor och misstag.

I denna video berättar Kim när han tog amfetamin, tabletter m.m och höll det dolt på jobbet.

Vår basföreläsning ger en ökad förståelse bland personalen och det leder till mer kunskap om droger och dess konsekvenser, en större öppenhet och man vågar ”lyfta och prata” om problemet. Detta är början, sedan kan man lättare göra något åt saken.

Våra föreläsare har en lång erfarenhet av att hålla föreläsningar samt även en missbrukarbakgrund. De vet hur det är att ta droger på en arbetsplats. Vi har utbildat personal inom många olika branscher som t ex hotell, restaurang, polis, väktare, transport, kontor etc.

Olika föreläsningar och seminarium – digitalt eller på plats.

Vi rekommenderar att ni börjar med vår basföreläsning som ger en grundläggande förståelse. Denna föreläsning är 60 min lång. Utöver detta så kan vi även anpassa föreläsningar och utbildningar för att passa era behov och önskemål. Vi vill ge er det bästa.

Fyll i formuläret nedan för mer information så kontaktar vi dig.

    Kontaktperson

    Ja, jag håller med om integritetspolicy.

    Vi hanterar och skyddar dina person-uppgifter
    enligt General Data Protection Regulation.

    För mer information ring oss gärna: 031–13 57 07