fbpx

Föreläsningar och seminarium till ditt företag!

Information om våra utbildningar och föredrag på arbetsplatsen.

Som chef och kollega behöver du agera så snart du misstänker att någon har missbruksproblem. Då har du goda möjligheter att kunna hjälpa den drabbade personen.

Ett missbruk eller skadligt bruk, får alltid negativa konsekvenser på personens hälsa, på relationer och ekonomi. Det kan bli kostsamt för arbetsgivaren och innebära risker som t ex olyckor och misstag.

På denna video berättar Kim när han tog amfetamin, tabletter m.m och hur han försökte dölja detta på jobbet.

Intresseformulär finns längst ner på denna sida.

Vår basföreläsning ger en ökad förståelse bland personalen och det leder till mer kunskap om droger och dess konsekvenser, en större öppenhet och man vågar ”lyfta och prata” om problemet. Detta är början, sedan kan man lättare göra något åt saken.

Våra föreläsare har en lång erfarenhet av att hålla föreläsningar samt även en missbrukarbakgrund. De vet hur det är att ta droger på en arbetsplats. Vi har utbildat personal inom många olika branscher som t ex hotell, restaurang, polis, väktare, transport, kontor etc.

Olika föreläsningar och seminarium – digitalt eller på plats.

Vi rekommenderar att ni börjar med vår basföreläsning som ger en grundläggande förståelse. Denna föreläsning är 60 – 80 minuter lång. Utöver detta så kan vi även anpassa föreläsningar och utbildningar för att passa era behov och önskemål. Vi vill ge er det bästa.

Fyll i formuläret nedan för mer information så kontaktar vi er.

    Kontaktperson

    Ja, jag håller med om integritetspolicy.

    Vi hanterar och skyddar dina person-uppgifter
    enligt General Data Protection Regulation.

    För mer information om våra föreläsningar: 031–13 57 07