fbpx

Föreläsningar, seminarium och kurser till företag!

Information om våra utbildningar och föredrag på arbetsplatsen.

Intresseformulär finns längst ner på denna sida.

Som chef, kollega eller skyddsombud är det viktigt att agera snabbt om du misstänker att någon har missbruksproblem eller tar droger på jobbet. Då har du goda möjligheter att hjälpa personen.

Ett missbruk eller skadligt bruk, får alltid negativa konsekvenser på personens hälsa, relationer och ekonomi. Det kan bli kostsamt för arbetsgivaren och innebära risker som t. ex olyckor och misstag.

I denna video berättar Kim när han tog amfetamin, tabletter m.m och höll det dolt på jobbet.

Kunskap ger dig en ökad förståelse om droger, dess konsekvenser och varför människor börjar med droger. Det leder till en större öppenhet på ditt företag och man vågar ”lyfta och prata” om problemet och agera.

Våra föreläsare har en lång erfarenhet av att hålla föreläsningar på företag samt en missbrukarbakgrund, de vet hur det är att ta droger på en arbetsplats. Vi har utbildat personal inom många olika branscher som hotell & restaurang, polis, väktare, transport, kontor, försäljning, kommuner för att nämna några.

Föreläsningar och seminarium – digitalt eller på plats.

Vi rekommenderar att ni börjar med vår grundföreläsning som ger en bred och grundläggande förståelse. Denna föreläsning är ca 60 min lång. Utöver detta så kan vi även anpassa föreläsningar och utbildningar för att passa era behov och önskemål.

Grundkurs om olika droger

Vi har kurser med föreläsningar som ni kan studera på vår plattform: Learnforlife.online

Vill du ha mer information? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig om upplägg och priser.

    Kontaktperson

    Ja, jag håller med om integritetspolicy.

    Vi hanterar och skyddar dina person-uppgifter
    enligt General Data Protection Regulation.

    Du kan även ringa oss på telefon: 031–13 57 07