fbpx

Våra föreläsningar och utbildningar

30 års erfarenhet av att förebygga droger.

Drogföreläsningar – finns både som digitala eller att vi kommer ut till er.

SKOLOR Hej, Vi har idag haft förmånen att ta del av Mikaels föreläsning. Både elever och personal var mycket imponerade av samtalet, även jag lyssnade och samstämmer med utvärderingen. Jag har läst en grupps utvärdering och skulle alla vara som denna så skulle världen se annorlunda ut. Skicka en hälsning och tacka Mikael för sitt fantastiska framförande.” Rektor

FÖRETAG: ”Vi ser en stor förbättring och mindre av ” måndagssjukan” efter er föreläsning” ”Jag känner mig tryggare i mitt jobb nu efter föreläsningen, jag stöter på påverkade personer som chaufför och vet hur jag skall agera”

ONLINE KURSER : Våra nya kurser som finns för mellanstadiet, högstadiet samt gymnasiet. Kurserna består av olika filmer med uppgifter. Vi har arbetat med unga som fått vara en ”testpanel” och vi tog del av deras synpunkter när kurserna gjordes.