fbpx

Våra föreläsningar

Föreläsningar för skolor och till företag.

Oavsett om du är från en skola och vill ha föreläsningar till dina elever, till föräldrar eller kollegor, eller om du vill ha information om droger till din personal på arbetsplatsen så kan vi hjälpa dig.

Med mer än 28 -års erfarenhet och tusentals drogföreläsningar och utbildningar har vi arbetat ut en modell som verkligen når fram. Vi är stolta över att ha föreläst för över 800 000 personer på skolor, företag, myndigheter och för föräldrar.

Hej, Vi har idag haft förmånen att ta del av Mikaels föreläsning. Både elever och personal var mycket imponerade av samtalet, även jag lyssnade och samstämmer med utvärderingen. Jag har läst en grupps utvärdering och skulle alla vara som denna så skulle världen se annorlunda ut. Skicka en hälsning och tacka Mikael för sitt fantastiska framförande.” Rektor

”Vi ser en stor förbättring och mindre av ” måndagssjukan” efter er föreläsning” ” Jag känner mig tryggare i mitt jobb nu efter föreläsningen, jag stöter på påverkade personer som chaufför och vet hur jag skall agera”

En nyhet är att vi nu även live-streamar.