fbpx

Alex Breeze – en av Sveriges mest anlitade drogföreläsare

Lär känna Alex i denna intervju om droger och livet.

Filmad intervju med Alex Breeze

Se filmen där Alex intervjuas och berättar om sin bakgrund, cannabis, legalisering mm.

I över 25 år har Alex gett drogföreläsningar till över 500 000 personer!

Jag föreläser om droger för jag vill att ungdomar skall få en ärlig chans att få leva drogfria liv.”

Reser 4-6000 mil om året för barnens skull

Alex räknar med att han har gett ca 5000 drogföreläsningar till över 500 000 människor.
Alex Breeze har i över 25 år föreläst om droger till skolpersonal, elever, föräldrar och på olika företag och organisationer. Han har också uppdrag utomlands, där han t.ex årligen utbildar polisen i Tjeckien.

Vem är Alex Breeze?

Jag föddes den åttonde november 1973 i Wellington i Nya Zeeland där jag bodde tills jag var åtta år gammal. Bor numera i Göteborg och har två barn sedan tidigare.
Underbart att åka ut på landet eftersom mina intressen är friluftsliv. Jag gillar att vara ute och röra på mig, men gillar också dataspel och softair gun. Har också ett stort filmintresse.

Många skulle nog anse mig vara en väldigt positiv människa med ett glatt humör och humor. Jag gillar titta på lösningar och inte fokusera på problem. Därför tycker jag det är viktigt att hjälpa och inspirera unga och sprida glädje och hopp. Har sett att många ungdomar har tappat framtidstron.

Se Alex Breeze på Youtube

Tiotusentals personer har sett Alex Breeze där han i korta filmer enkelt och klart förklarar droger, konsekvenser och missbruk.

“Fantastiska avsnitt om droger. Tusen tack. Ska se tillsammans med mina barn. Tack.”

Se filmerna här

Resultat från Alex drogföreläsningar

Några lovord efter Alex drogföreläsningar

Alla denna positiva respons gör att Alex har sagt att han kommer att fortsätta att föreläsa minst i tjugo år till. Han kommer även att föreläsa för och utbilda andra drogföreläsare.

Mer om föreläsningarna

Med ungdomar på sommarläger

Varje sommar, sedan flera år, är det tradition för Alex att tillsammans med andra ledare sätta upp sommarläger för ungdomar.
Lägret ligger naturskönt med tillgång till skog och fina bad.

Syftet med lägret att kombinera nöje och fritid med viktig information och kunskap inom sjövett, hjärt- och lungräddning, hjärtstartare, nödvärn, brandskydd och inte minst utanförskap och droger.