fbpx

Ge en gåva nu

Ge en gåva idag så får fler barn och unga livsviktig droginformation.

Tack för du vill ge en gåva som hjälper barn och unga välja bort droger.

Ge gåvan direkt med swish 1239011206

Eller fyll i formuläret nedan så skickar vi en faktura. Har du ett företag och vill ge en gåva? Klicka här: Gåva företag.

  ”Under flera års tid har vi använt oss av era föreläsningar. I alla våra utvärderingar kring dagen har detta varit ett mycket omtyckt inslag från både lärare och elever. Föreläsningen har ett tydligt och pedagogiskt upplägg som passar ungdomar och det handlar om mer än bara droger. Viktiga tankar om identitet, självkänsla och att våga välja rätt i livet. Allt packat i mycket humor.I vanliga fall brukar min klass hålla på med mobilen eller somna men nu var alla med.

  Det var jätteroligt och bra! Inte bara en massa fakta utan han engagerade oss på andra sätt. Det var intressant att få veta vad som händer när man drogar.

  Ditt stöd går till att informera barn och unga om droger och konsekvenser i hela Sverige. Ju fler som avstår desto fler som får bättre hälsa. Mindre droger= mindre kriminalitet och bättre hälsa och livskvalitet.

  • 84 % av pengarna går till drogförebyggande.
  • Pengarna används för att stärka unga att säga nej till droger.
  • Läger
  • Föredrag
  • online-utbildningar m.m.

  90 – konto i över 30 år – din trygghet som givare.

  Ett 90-konto är en garanti att insamlade medel används till rätt ändamål – i vårt fall att ge förebyggande droginformation som motiverar till drogfrihet.