Förebyggande drogföreläsningar till skolor!

Förebyggande drogföreläsningar till skolor! 2016-10-13T18:32:07+00:00

droginformation.nu drogföreläsningar

Läs mer om de lovordade och framgångsrika drogföreläsningarna från Droginformation.nu. Se lovorden från barn, föräldrar, lärare och rektorer.

”Jag kommer aldrig att testa för det ger konsekvenser och man kan bli beroende. Alla ungdomar borde få höra detta innan dom får idéen om att testa”

Våra föreläsningar bygger på förebyggande droginformation som motiverar eleverna att välja drogfria liv och istället inrikta sig på att nå sina mål.

Lovord på våra drogföreläsningar
Respons från en lärare på en drogföreläsning
Utvärdering och respons på våra drogföreläsningar

Utvärdering våren 2014 – årskurs 4-6 l årskurs 7-9 l Gymnasiet

Vad säger rektorer om våra drogföreläsningar i skolorna?

Vi rekommenderar absolut er till andra skolor!

”Hej! Ja, föreläsningen var fantastisk. Eleverna är jättenöjda! Storyn bakom bokningen var att under förra året så hade vi en elev på skolan där vi såg markant skillnad på hur han tog sig an skolarbetet. Jag berömde honom och frågade om det fanns någon särskild anledning till förändringen. Han berättade då att han hade varit på en föreläsning på en fritidsgård, där Alex föreläst, och att det hade påverkat honom att börja tro på sig själv och vad han ville i livet. Jag sa genast att vi behöver boka in honom hos oss då så att fler elever kan få lyssna, det var då jag hörde av mig till er. Ja fantastiskt!! Vi rekommenderar absolut Alex och droginformation.nu till andra skolor. Vi vill ha fler föreläsningar och tittar gärna på datum till nästa år.”

Läs här vad fler rektorer säger.

Ring för mer info – 031 – 13 57 07

Drogföreläsningar till över 700 000 personer i mer än 20 år

Efter att ha föreläst för över 700 000 människor i mer än 20 år har vi blivit lite av experter på att få ungdomar att lyssna. Enkel och rak kommunikation med exempel som når fram

Vi kommunicerar till barnen och ungdomarna rakt och enkelt. På ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig. Inga pekpinnar och ingen skrämselpropaganda!

De exempel vi använder är relaterade till barnens och ungdomarnas egen värld och verklighet. Inget krångel, inga termer eller svårt språk – vi vill att alla skall förstå och orka lyssna oavsett bakgrund.

Över 40 000 brev med lovord

”Sättet Alex valde att föreläsa på och att han inte körde med ”skrämseltaktiken” var mest intressant. Allvar blandades med lite skoj och föreläsningen kändes så naturlig och på vår nivå. Jag gillade att man skall våga ha mål i livet och inte låta andra trycka ner en! Och om man går fel väg så kan man bara vända om och testa en annan väg. Alex, du får väldigt gärna komma till vår skola igen, du är grym!”

Våra drogföreläsningar når fram! Vi har 40 000 brev med lovord från barn, ungdomar och skolpersonal som bekräftar detta.

Vi möter årligen tiotusentals barn, ungdomar och vuxna som tar del av denna förebyggande och motiverande droginformationen.

Lovord från barn efter våra drogföreläsningar

Drogföreläsningarna motiverar och stärker självkänslan

Förutom att ge droginformation så motiverar våra föreläsningar barn, ungdomar och vuxna att satsa på sina mål. De stärker självkänslan vilket tusentals brev och uttalanden bekräftar.

Vi föreläser för elever, föräldrar och lärare.

Mer information och respons på våra drogföreläsningar

Ladda ner denna fil och få mer information om våra förebyggande och motiverande drogföreläsningar i skolorna: Drogföreläsningar i skolorna.

Kontakta mig!

Jag är intresserad av att få mer information om era drogföreläsningar i skolor.

Namn

Skola

Postadress

Telefon

När passar det bäst att ringa?

Epost

Ev. frågor eller önskemål

Vad är svaret?

Ring för mer info om våra drogföreläsningar – 031 – 13 57 07