Hjälp oss att få ut mer Förebyggande Droginformation!

Hjälp oss att få ut mer Förebyggande Droginformation!2018-01-23T16:15:56+00:00

droginformation-stod

Gör en fin insats för våra barn och ungdomar!

Vi är mycket tacksamma om vi kan få ditt stöd!

Då kan vi få ut mer förebyggande droginformation till barn och unga innan det är för sent.

Du har följande möjligheter att hjälpa till:

Genom vår motiverande droginformation på rätt nivå – utan skrämmande inslag – så stärks de i sina beslut. Många väljer att avstå från droger.

Idag pågår det en intensiv propaganda för att få fler barn och ungdomar att prova på droger. Tyvärr så testar fler och fler – speciellt bland gymnasieeleverna – narkotika.

Droghandelns omsättning är idag bland de högsta i världen och de arbetar intensivt på att öka den genom att skaffa mer kunder – vilket är våra barn. Bara i Sverige omsätts miljardbelopp. Propaganda sprids om att droger inte är farligt, alla testar etc. Till detta kommer grupptryck och lättillgängligheten via internet. Där kan man lätt köpa droger som sedan skickas hem i brev.

Våra förebyggande och motiverande drogföreläsningar

Våra föreläsningar med droginformation får en mycket fin respons. Styrkan i dem är budskapet! De är enkla, raka på sak och lätta att förstå. Föreläsningarna innehåller också många exempel som eleverna kan känna igen sig i.

Vi vet att informationen i föreläsningarna når fram eftersom vi har över fyrtiotusen brev som bekräftar detta! Barn, ungdomar och vuxna skriver till oss hela tiden att de väljer att avstå från droger.

Förebyggande drogföreläsningar III Anlita oss III Resultat III Lovord från barn

Din hjälp behövs för att få ut mer droginformation

Din hjälp behövs för att nå ut till ännu fler barn, ungdomar och vuxna med vår förebyggande och motiverande droginformation.

Allt vårt arbete är möjligt tack vare frivilliga bidrag från människor som du!

Välj något av alternativen nedan och du kan stolt vara med att skydda vår framtida generation från att bli förlorade i ett drogmissbruk och istället välja ett drogfritt liv med alla dess möjligheter.

90-konto i över 20 år – din stora garanti

När du ger en gåva eller blir månadsgivare kan det kännas tryggt att veta att vi har ett 90-konto sedan över 20 år.

Ett 90-konto är en garanti att insamlade medel används till rätt ändamål – i vårt fall att ge förebyggande och motiverande droginformation. 90-kontot garanterar också att detta arbete görs utan onödiga administrativa kostnader och att Svensk Insamlingskontroll regelbundet kontrollerar vår verksamhet.

Välkommen att bli månadsgivare

Som månadsgivare hjälper du till så att fler barn, ungdomar och vuxna får droginformation. Detta motiverar dem till ett liv utan droger för att istället nå sina mål.

Ett av våra viktigaste projekt just nu är att vi bygger en armé med tiotusen starka månadsgivare. Du är välkommen att gå med för att skydda våra barn från droger och säkerställa att de får kunskap och information som motiverar dem till ett drogfritt liv.

Ungdomarna utsätts idag för en stark propaganda via olika media och grupptryck som vill få dem att testa alkohol och droger. Vi hjälper många att ta ett självständigt beslut att välja bort drogerna.

Det är också lättare att få tag på droger idag inte minst via internet. Vissa preparat är oerhört farliga och vi har sett flera dödsfall i Sverige.

Ditt bidrag kan rädda liv – gå med idag!

Vår populära webbutik

Välkommen att handla i vår populära webbutik!

Genom att handla i vår webbutik hjälper du samtidigt till så att fler ungdomar kan få motiverande droginformation. Här finns kläder, filmer, böcker och lite annat smått & gott. Överskottet går oavkortat till vårt arbete med att få ut mer droginformation till barn och ungdomar.

Välkommen till vår webbutik

En gåva är alltid välkommen

Din gåva gör en stor skillnad. Tack vare frivilliga bidrag kan vi ge allt fler barn, ungdomar och vuxna droginformation genom våra omtyckta drogföreläsningar och informationsmaterial.

Välkommen att ge en gåva!

Skicka in en gåva via SMS

Ett snabbt och enkelt sätt att ge en gåva så fler ungdomar kan få droginformation är via sms.

Så här gör man: SMSa drogfritt till 729 80.

Välkommen att ge en minnesgåva

En minnesgåva innebär att man ger ett bidrag för att hedra minnet av en avliden och samtidigt stödja en förenings syfte. I vårt fall hjälper du till så att barn, ungdomar och vuxna får en förebyggande och motiverande droginformation.

Ge en minnesgåva för att få ut droginformation

Minnesgåva med minnesblad

När du ger en minnesgåva skickar vi ett minnesblad till den närmast anhörige eller till den byrå som ombesörjer begravningen.

Du kan själv välja vad som skall stå på bladet eller använda dig av den standardtext vi tillhandahåller.

Ge en minnesgåva för att få ut droginformation