Vilka är vi som jobbar med droginformation?

Vilka är vi som jobbar med droginformation? 2016-10-13T18:32:17+00:00

Vi är en ideell organisation som har arbetat i över tjugo år med insamlingar via vårt 90-konto för att ge droginformation till barn, ungdomar och vuxna.

Föreningen består av ett tjugotal personer som arbetar med motiverande och inspirerande droginformation i stor volym över hela Sverige.

Här får ni bekanta er med några av oss.

Åsa, ordförande

asa-droginformation

Jag ser att samhället blir hårdare och tuffare – och i allt detta växer våra fina barn upp. Barnen är vår framtid och det är vi vuxna som skall finns finnas där för att stödja och ge dom en bättre framtid. Därför jobbar jag med att fler skall få droginformation.

På min fritid gillar jag att se läsa, se på film, måla tavlor och vara med min fina familj.

Maria, kanslichef

maria-droginformation

Jag har arbetat här i mer än tjugo år och är mamma till tre flickor. Har själv sett vad droger kan ställa till med jag vill att så många barn och unga som möjligt skall få droginformation och välja att leva drogfria liv.

Annars tycker jag om att vara med min familj och jag är väldigt intresserad av antikviteter och auktioner.

Julia, kampanjansvarig

julia-droginformation

Julia här, jag är två barns mamma och har jobbat här i ca sju år. Vad som ligger mig varmt om hjärtat är att få chansen att hjälpa, att göra en riktig skillnad i vårt samhälle och skapa en bättre framtid för våra barn och ungdomar. Det passar mig perfekt att då få jobba med Droginformation.nu’s kampanj ”I Say No Drugs” och att få möjligheten att vara med och inspirera både barn och vuxna.

Min fritid gillar jag att tillbringa med min familj, att träna och att skriva musik.

Alex, föreläsare & utbildningsansvarig

alex-droginformation

Hej, mitt namn är Alex. Syftet jag har med att jobba på Droginformation.nu är att kunna vägleda ungdomar till att leva ett drogfritt liv.

Förutom att jobba här är jag en äventyrsmänniska, som älskar att spela airsoft, vara med min familj och åka på dreamhack.

Simon, ekonomiansvarig

simon-droginformation

Jag tar hand om ekonomin och bokföringen här på föreningen. Tycker om att jobba för en bra sak och det är viktigt att sprida droginformation.

När jag är ledig gillar jag att studera, träna och vara med min tjej.

Välkommen att kontakta oss på 031 – 13 57 07!


Få en Gratis E-bok
om olika Droger!
Droginformation.nu - fakta om olika droger

Få en gratis e-bok om olika droger!