Fler fina lovord från barn och ungdomar

Fler fina lovord från barn och ungdomar2016-10-13T18:32:17+00:00

droginformation-barn-10

Jättebra föreläsning!

I vanliga fall brukar min klass hålla på med mobilen eller somna men nu var alla med. Det var jätteroligt och bra. Inte bara en massa fakta utan han engagerade oss på andra sätt. Det var intressant att få veta vad som händer när man drogar.

Jakob, högstadieelev

“Du hade föredrag på idag å ja ville bara tacka för att du pratade in lite vett i mig. Själv har ja druckit alkohol och rökt, men ja har aldrig tagit droger. Mina polare vill att ja ska pröva å ja har tänkt att de kan ju inte vara så farligt att pröva, men nu har du fått mig att inse alla nackdelar med droger, och tack vare dig kommer jag nu ha mycket lättare att säga nej till både droger och alkohol. Sen tycker jag att du var en väldigt bra föreläsare, jag tror det var första föredraget i hela mitt liv som jag aldrig tittade på klockan för jag var så intresserad av det du sa. Jag diggar verkligen det du gör för unga, tänk om fler skulle vara som du, tänk va världen skulle se bättre ut. Ha de gött”

Rolig och intressant!

“Föreläsningen var rolig på ett bra sätt, jag menar att han struntade INTE i det allvarliga trots att man skrattade så mycket. Man förstod ändå allvaret. Föreläsaren var as skön! Inte som alla andra föreläsare som bara står och pratar, han levde sig verkligen in i hela grejen på ett roligt och intressant sätt. Jag fick veta det jag ville och det var väldigt intressant”

Fler lovord efter våra förebyggande drogföreläsningar

Några av alla de 40 000 brev med lovord som vi har fått elever, lärare och föräldrar.

Ännu fler lovord efter våra förebyggande drogföreläsningar

Lovord efter våra drogföreläsningar
Rektorer om våra drogföreläsningar
Respons från en lärare på våra drogföreläsningar
Utvärdering och respons på våra drogföreläsningar

Boka in en drogföreläsning till din skola eller ditt företag!

Skola l Företag

Ring för mer information om våra föreläsningar – 040-6313077