Boka föreläsning till ditt företag!

Boka föreläsning till ditt företag!2018-04-23T12:47:38+00:00

Förebyggande droginformation till företag

En föreläsning från Droginformation.nu med viktig droginformation som motiverar, inspirerar och hjälper personal och chefer på arbetsplatsen.

Förebyggande och motiverande droginformation

Föreläsningen ger en ökad förståelse, medvetenhet, större öppenhet och mer kunskap om droger och dess problematik i olika situationer som man kan hamna i som anställd, chef eller om man arbetar i ett serviceyrke där man stöter på drogpåverkade personer.

Våra föreläsare har förutom en lång erfarenhet av att hålla föreläsningar även en missbrukarbakgrund. De har utbildat personal inom många olika branscher som t ex hotell, polis, väktare, transport, kontor etc.

Vi har en föreläsning som ger grundläggande förståelse – utöver detta så kan vi även anpassa föreläsningen för att passa era behov. Fyll i formuläret nedan för mer information.

Många i arbetslivet missbrukar droger

I dag i Sverige så är över en (1) miljon människor beroende och missbrukar alkohol, läkemedel eller narkotika. Man räknar med att minst 250 000 finns i arbetslivet.

Resultat efter droginformation till olika företag

“Tack för idag! Det var jättetrevligt och givande! Känns lättare att köra spårvagn i morgon natt och lördag natt efter denna föreläsningen! Jag vet mer hur jag skall göra nu.”

“Tack för en bra föreläsning, har fått mycket matnyttigt att använda i mitt fortsatta arbete då jag kommer i kontakt med mycket folk.”

“Efter föreläsningen med den mycket uppskattade föreläsaren Alexander Breeze kände vi tydligt att attityden till droger och alkohol ändrades på arbetsplatsen. Det blev en klar skillnad i kunskap, ansvarstagande och attityd. Vi har idag minskat på måndags-sjukan.”

“Micke var här på vårt företag och höll i den bästa drogföreläsningen någonsin. Det var mycket lätt att förstå, det var roligt och självklart mycket bra information som fick en att tänka. Bra för vår personal som är mycket ute och jobbar. Tiden som Micke pratade med oss kändes som 20 min för det var så otroligt roligt och intressant.”

Från marknadschefen på ett företag i Göteborg

Vi upptäckte ett behov av att lyfta frågan kring drog och alkoholvanor hos vår arbetsgrupp då den består av unga människor som är nya i arbetslivet. Efter Drogfritt.nu´s föreläsning med den mycket uppskattade föreläsaren Alexander Breeze kände vi tydligt att attityden till droger och alkohol ändrades på arbetsplatsen. Det blev en klar skillnad i kunskap, ansvarstagande och attityd. Vi som arbetsgivare hade nu lyft frågan och jobbade aktivt med den, istället för att välja att inte se. Vi har i dag minskat på måndags-sjukan och samtliga anställda vet om vår ståndpunkt som arbetsgivare i denna fråga vilket genererar en mer tydlig linje i frågan. Tack!

Kontakta mig!

Jag är intresserad av att få mer information om era drogföreläsningar till företag.

Kontaktperson

Företag

Adress

Postadress

Telefon

När passar det bäst att ringa?

Epost

Ev. frågor och önskemål

Du får också våra informativa nyhetsbrev.

Vi hanterar och skyddar dina personuppgifter enligt General Data Protection Regulation - se vårt Integritetspolicy.

För mer information om våra föreläsningar: 031 – 13 57 07